Източник lamqta.comОвен  Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за

...
Източник lamqta.comОвен  Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Една от зодиите ще каже нещо, което ще е като атомна бомба

Източник lamqta.com

Овен 
Опитайте се да изчакате с негативната прочувствена оценка за своите близки. Нали постоянно всеки мисли, че прави най- положителното! При решение на настоятелен въпроси разчитайте на интуитивния метод - постоянно сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска активност, снимка или изобразяване, резултатите Ви ще бъдат извънредно положителни. 

Телец

Благоприятен ден за изглаждане различията от професионален или търговски темперамент. Ще успявате да сключвате преференциални покупко-продажби, да намирате съдружници. Може да също и да възстановите връзките си с отдавнашни сътрудници. Малко по-зле ще Ви се удава независимата работа - тя бързо ще Ви омръзва и ше успявате да се концентрирайте единствено за малко. Възможно е ново запознанство, което да внесе обилни промени във Вашия живот. Имайте поради, че връзките ще се развиват напълно не по този начин, както очаквате, а Вашата роля в тях в никакъв случай няма да стане водеща.
 

Близнаци

Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.
 

Рак

Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.
 

Лъв

Очертава се ден, в който всичко ще се подрежда доста сполучливо. Тъй като ще сте в отлична естетика със себе си, и с обкръжаващите елементарно ще намирате общ език. Ще съумеете да отделите основното от второстепенното и да се концентрирайте точно върху тези задания, които са фактически почтени за внимание. С предпочитание ще помагате на околните си, а те ще Ви отвръщат с откровена признателност. Възможно е приемането на приятни вести. Писмо или някакво друго уведомление, пристигнало от надалеч ще Ви подари с отлична концепция, към реализацията на която може да пристъпите неотложно.
 

Дева

За страдание в листата на целите на Вашия обичан човек през днешния ден напълно няма да бъдете преди всичко. Даже е допустимо да не сте и в първата десятка. Не се опитвайте да поставите на назад във времето всички други негови полезности, с цел да се извисите над тях. Рискувате да отидете още по-ниско в класацията, и то вечно.
 

Везни

Вашите мечти не подхождат кой-знае какъв брой на действителното състояние на нещата. Впечатлението е, че просто витатете в облаците, когато би трябвало да се концентрирате върху действителността и здарво да стъпите на земята. С течение на времето това противоречие единствено ще се усилва и е допустимо в най-неподходящия миг да бъдете шокирани от това, което става в действителния живот. Може да продължите да гледате света през розови очила, а може ио да ги свалите и да погледнете същинското състояние на нещата. При всички положения в края на деня ще се върнете към най-правилното за този миг въодушевление.
 

Скорпион

През този ден може да обидите напълно несъзнателно своя обичан човек, и то много съществено. Хубаво е, в случай че Ви каже за своите отрицателни усеща към Вас. Много по-зле е, в случай че държи обидата в себе си, премисля я и я проучва. Тогава следствията може да станат дълготрайни. 
 

Стрелец

Никой по-добре от Вас не знае, какво е вярно и какво не е вярно от Ваша позиция. И в случай че Вашата половинка има искания че зане това по-добре от Вас, нищо не пречи да я изслушате, а в последна сметка последната дума оставите за себе си.. Животът си е Ваш, а и носите отговорност за още някого.
 

Козирог

Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Днес Вашия обичан човек ще се окаже огромна алчност - колкото и да го храните, все ще му бъде малко. Затова може да не мислите изключително за вкусовите качества на храната, само че би трябвало да се замислите за нейното количество. Яденете би трябвало да бъде фактически доста: като за пет много гладни огромни хора.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР